Technické hračky

Vždycky jsem si říkala, že malé děti by si stále měly s něčím hrát. A neznamená to, že by děti byly jenom rozmazlené anebo až moc hravé, ale také hlavně kvůli tomu, protože každá hra všechny děti spojuje. Podle mě také tady přichází v úvahu to, že by si děti měly hrát také nějaké zábavné kolektivní hry, které všechny děti pobaví a zabaví na delší dobu. A je asi úplně jedno, jaké kolektivní hry by si děti hrály. Já vím, že se asi nyní smějete. Protože v dnešní době děti mají rádi spíše technické vymoženosti a další technické věci. Jako například počítač nebo notebook anebo mobilní telefon.

Technické hračky jsou super.

Sice je tohle pravda a já tohle určitě chápu, protože mám syna, kterému je sedm let a má také rád velice hry na mobilním telefonu. Syn má rád obecně technické vymoženosti, protože ho tohle baví. Už jako malý si hrál s takovými hračkami, které právě vydávají nějaký zvuk anebo se nějak hýbou. A abych se přiznala, tak mně se tohle také líbí, i když už mi dávno přes třicet let, tak úplně jasně vím, že i kdybych já byla malé dítě, tak bych nechtěla jenom obyčejné plyšové hračky, ale chtěla bych také takové, jaké jsou technického pokroku, takže takové takzvaně pokrokové hračky.

Hračky jsou různé.

Myslím si, že bych určitě nebyla jediná. Protože když se někoho zeptám, tak mi každý odpoví, že dnešní hračky to takové lepší. A jsou lepší a na vyspělejší technické úrovni a tak podobně. A navíc jsou také kvalitně udělané. I když mi kolikrát vadí, že některé hračky bych dělala ze dřeva a nejenom z plastu, jak je většina hraček. To ovšem ale nemění nic na tom, že technická doba je opravdu pokroková a jde dopředu a lze vidět, že i hračky se stále zlepšují a malé děti mají stále více možností si hrát s různými technickými hračkami. Já sama jsme si řekla, že jsme vlastně na jednu stranu ráda, že syna technika baví, vždyť se to do budoucna jistě bude hodit.